Servis štampača

Bitna je i reciklaža

Na zahtev naših klijenata uveli smo pored servisa štampača i reciklažu toner kaseta i potrošnog materijala koju vršimo isključivo sa originalnim delovima. U mogućnosti smo i da izvršimo nabavku i popravku delova za štampače starijih generacija zahvaljujući dugogodišnjem radu i saradnji sa ovlašćenim servisima u Srbiji.
Elektronik Partner se bavi servisom svih vrsta laserskih i matričnih štampača kao i Canon fotokopir aparata kako za fizička, tako i za pravna lica.

Servis i popravku štampača vršimo brzo i kvalitetno i u mogućnosti smo da zbog obima posla ili hitnosti istog ustupimo naše štampače na korišćenje dok servisiramo vaše.

Za bilo kakvu tehničku podršku ili savet prilikom kupovine laserskih štampača našim postojećim i budućim kupcima uvek smo na raspolaganju radi pronalaženja najoptimalnijeg rešenja.

Kod klijenata sa ugovorom odaziv na servisni poziv je najčešće u toku radnog vremena, a kod klijenata visokog prioriteta odaziv je do dva sata, sa raspoloživošću servisera 24 sata dnevno tokom 365 dana u godini.

Tehnička podrška telefonom, rentiranje štampača i saveti prilikom kupovine novih i remontovanih štampača - dodatna su vrednost koju nudimo svima koji pozovu naš servis ili putem maila na office@ep.rs
Top cart