Projektovanje i održavanje računarskih mreža

Od najmanjih do velikih sistema

Održavanje računarskih mreža podrazumeva kako manje računarske mreže u manjim preduzećima pa do naprednih mrežnih sistema na Microsoft i Linux platformi (Windows Server, Exchange server, ISA server, SQL server, Ubuntu, Debian, SuSe, RedHat...).

Elektronik Partner je spcijalizovana firma za pružanje IT podrške malim i srednjim preduzećima.

Projektovanje, implementacija i održavanje mrežne infrastrukture je deo naše usuge gde će nam godine našeg iskustva i stručnost kadra omogućiti da profesionalno odgovorimo Vašim zahtevima.

Naši konsultanti imaju višegodišnje iskustvo u dizajnu i implementaciji mrežne infrastrukture. Realizovali smo različita rešenja u okviru kompanijskih i servis provajder okruženja koja pokrivaju tipično sledeće oblasti i funkcionalnosti:

- Implementacija Data Centra
- Implementacija WAN mreža
- Implementacija LAN/Campus mreža
- Implementacija Data, Voice and Video enabled enterprise wireless LAN

Elektronik Partner vam može pomoći da se dodatno fokusirate na razvoj vašeg osnovnog biznisa, a da brigu o ICT sistemima prepustite ekspertima i tako uz minimalne troškove osigurate maksimalne poslovne rezultate.

Mrežna oprema koju nudimo u svom portfoliju obuhvata sve proizvođače iz ove oblasti koji su dostupni na našem tržištu kao sto su: HP, Dell, Cisco, Allied Telesis, Linksys, TP-Link…

Top cart